De leukste café spellen!

De leukste café spellen!

Je zit lekker met je vrienden in de kroeg voor de vierde avond op rij. Dan raak je op een gegeven moment een beetje uit gepraat. Er is dan niets leukers dan een spelletje erbij te pakken die in het café ligt. Lekker luchtig een bordspel zoals mens erger je niet of ganzenbord. Heerlijk ouderwets maar tegenwoordig zijn er wel honderden spellen die je in het café kunt spelen.

Spelen voor de gezelligheid

Het spelen van een spel in het café doe je natuurlijk voor de gezelligheid. Het voordeel is dat je er ook vaak gezellig dronken van wordt. Dat is een mooie bijkomstigheid. Maar vaak haalt het ook de rivaliteit in je vriendengroep naar boven. Want je wilt toch zeker winnen en als je niet kunt winnen absoluut niet verliezen. Vaak kun je achter de bar van het restaurant of café vragen of ze toevallig een bordspel hebben liggen. Als ze geen bordspel hebben kun je altijd wel een stok kaarten krijgen om mee aan de slag te kunnen.

Speciale spellen cafés

Vandaag de dag zijn er heel veel verschillende thema restaurants en kroegen. Zoals de cocktail bar of juist de karaokekroeg. Hier kun je helemaal los gaan op de gekste nummers. Daarnaast zie je ook steeds vaker speciale spel cafés. Hier kun je alle mogelijke spellen vinden. Vaak staat er een grote kast tegen de muur waar alle spellen zo voor het pakken staan. Hierdoor raak je nooit uitgespeeld. Het is ook een kans om spellen te spelen die je zelf niet hebt. Want hoe vaak ga je nu zelf naar een speelgoed winkel om een nieuw bordspel te kopen?

Spellen met kaarten

Komt het zo uit dat er geen bordspellen aanwezig zijn in het café kun je altijd zelf nog een stok kaarten mee nemen. Er zijn zo veel verschillende spellen die je kunt spelen met een stok kaarten. Denk aan hartenjagen, duizenden, pesten. Dat zijn een paar voorbeelden van normale kaart spellen. Nog niet te spreken van alle drankspellen die je kunt spelen. Met het spelen van verschillende drank spellen krijg je veel voordelen. Veel drinken en dus ook lekker dronken naar huis.

Waar vindt je deze kaartspellen.

Het kan goed zijn dat je de regels van een bepaald kaartspel bent vergeten. Denk bijvoorbeeld aan bussen. Hoe kom je weer aan die regels. Wij hebben er een super website voor gevonden genaamd lekkerdronken.nl. Op deze website staan super veel verschillende soorten drankspellen. Niet alleen met kaarten, maar ook normale bordspellen die je zo kunt om toveren tot een drank spel. Denk bijvoorbeeld aan Stef stuntpiloot. Daarnaast vind je op deze site ook alles over het maken van cocktails tot de leukste drank spellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *