Zondag t/m Woensdag Minimize
Wil jij graag een feest geven met je studievereniging, dispuut of sportvereniging  dan kan dit op een van deze dagen. Wij hanteren zeer scherpe drankprijzen en kunnen in overleg leuke acties aanbieden. Eén ding staat vast, bij ons organiseer je het leukste feest!
 
Donderdag Minimize
Bij de Billabong is het altijd gezellig, met het rijkelijk vloeiende bier neemt de gezelligheid elk uur toe. Vanaf 23.00 is de zaal geopend en draait onze dj de leukste muziek! Een vette avond gegarandeerd! Toegang vanaf 18 jaar
 
Vrijdag 21+ Minimize
Eindelijk! Het is tijd voor jouw welverdiende ontspanning want het is weekend. Waar vier je dit beter dan bij de Billabong. Gezellige mensen die maar één ding willen, feesten! Onze dj zal jullie aan het dansen maken vanaf 23.00 uur, dan openen wij onze zaal deuren voor jullie. Toegang vanaf 21.
 
zaterdag 21+ Minimize
Knallen op zaterdag! Bij ons zal het zeker gebeuren, vanaf 23.00 is de zaal open en gooit de dj zijn platen er hard in. Kom langs en beleef de Billabong op z'n best! Bij ons is de zaterdag geen scholierenavond want de leeftijdsgrens is 21+!
 
Meer info Minimize